Aikataulut ja pelipaikka

Peli pelataan Lopella Komionvuoren luonnonsuojelualueella ja sen lähiympäristössä: pelialue on laaja. Peli kestää myöhäisestä perjantai-illasta sunnuntai-aamupäivään. Pelipaikalle tulee saapua perjantaina 28.8 aikaisintaan kello 17.00 ja viimeistään 18.00. Peli ja debriefit ovat ohi sunnuntaina 30.8. kello 15.00 mennessä. Pelaajatapaaminen pidetään 16.8.2020 Helsingissä.

 

 

 

 

Eräily

 

Peli tapahtuu käytännössä kokonaan ulkotiloissa ja pidempien matkojen kävelemiseen pelin aikana tulee varautua. Yleensäkin peli tulee olemaan useimmille hahmoille toiminnallinen, erähenkinen ja luonnonläheinen kokemus: tämä tulee huomioda omissa varusteissa ja asennoitumisessa. Molemmat yöt ovat peliaikaa ja useimmat hahmot yöpyvät teltoissa.

 

 

 

Historiallisuus

Kyseessä on historiallinen peli, jossa pukeudutaan mahdollisimman autenttisesti historiallisten mallien mukaan tehtyihin vaatteisiin. Myös muu varustautuminen noudattelee samaa linjaa: yöpymisvarusteet, aseet, kantolaitteet ja työkalut ovat myös mahdollisimman pitkälle historiallisen kaltaisia. Pelivaatteissaan pitää myös pystyä toimimaan ja liikkumaan ulkona puolentoista vuorokauden ajan, täten epäkäytännöllisiä naamiaisasutyylisiä pukuja tulee jo tästä syystä välttää.

 

 

 

 

Aseet

Aseet ovat pelissä “teräsaseita”, siis aidoista materiaaleista tehtyjä replikoita, jotka kelpaavat hidastettuun taisteluun. Miekat ja muut teräaseet ovat tietenkin tylsiä. Riittävän pienitehoisia jousia saa käyttää kärjestään pehmustettujen nuolten kanssa. Tuliaseita propataan toimimattomilla replikoilla, pelinjohdon ja heidän valtuuttamiensa pelaajien käytössä on myös luvanvaraisia mustaruutiaseita, joilla voidaan ampua paukkulaukauksia normaalien turvallisuuskäytöntöjen mukaisesti. Taisteleminen ei ole keskeisellä sijalla pelissä, mutta aseistettuna marssiminen ja aseharjoitukset ovat osalle hahmoista. Pelinjohto järjestää laina-aseita pelaajille.

 

Pelimaksu ja ruoka

Pelimaksun suuruus on 50€ ja 45€ Harmaasudet ry:n vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneille. Pelimaksu tulee maksaa 1.6.2020 mennessä. Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi peliin, emme voi palauttaa maksettua pelimaksua, ellei tilallesi saada maksavaa peruutuspaikkapelaajaa.

Pelin aikana tarjotaan neljä lämmintä ateriaa.