Ilmoittautuminen peliin on päättynyt 15.3.2020. Peli on täynnä, mutta peliin voi yhä ilmoittautua jonoon sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Ilmoittautumisaika oli 22.2. – 15.3.2020.

Pelinjohto kehottaa kiinnittämään ainakin seuraaviin seikkoihin huomiota ilmoittautumista laatiessasi:

Suuri osa pelistä tapahtuu ulkotiloissa ja kaikki hahmot tulevat kulkemaan pelissä metsässä, jossa kengät kastuvat, vettä sataa, risut raapivat ja itikoitakin on. Samoin eräolosuhteissa yöpyminen historiallisissa kamppeissa kuuluu peliin. Peliin osallistuminen vaatii hyvän terveydentilan ja positiivisen suhtautumisen.

Kyseessä on historiallinen peli jossa käytetään mahdollisimman autenttisia, eli luonnonmateriaaleista tehtyjä, historiallisen mallien mukaisia, aidontuntuisia ja näköisiä sekä käytännössä toimivia vaatteita ja varusteita. Modifioidut ja sovelletut muiden aikakausien historianelävöitysvarusteet ovat monessa tapauksessa täysin riittäviä, mutta esimerkiksi modernit vaatteet tai fantasiavarusteet eivät.

Jos omistat valmiiksi sopivia varusteita, kannattaa niistä ehdottomasti mainita ilmoittautumisen yhteydessä, kuten myös omasta valmiudestaan valmistaa, ostaa tai lainata vaatteita peliä varten. Kerrothan myös, haluaisitko mieluummin sellaisen hahmon jonka edellyttämät varusteet sinulla jo on, vai olisitko avoin myös tekemään kokonaan uuden vaateparren vain tätä peliä varten.

Peli jatkuu keskeytyksettä perjantai-illasta sunnuntai-aamupäivään ja yölläkin voi olla pelitapahtumia. Meininkiin ei kuulu off-game eikä mitään pelin ulkopuolista hengailutilaa ole. Luonnollisestikin pelistä voi pitää taukoa tai siitä poistua kokonaan jos tuntee tämän välttämättömäksi.

Järjestämme pelin historialliseen taustaan ja pukeutumiseen liittyvää puheohjelmaa 26.4. ja 17.5.2020 sekä pelaajatapaamisen sunnuntaina 16.8.2020. Kaikki nämä järjestetään Helsingissä. Olisi hyvä jos jokainen pelaaja pystyisi mahdollisuuksiensa mukaan osallistumaan vähintään pelaajatapaamiseen.

Ilmoittautuminen on sitova. Ethän peru osallistumistasi peliin kevytmielisesti.