Pelin pukeutumisohje on julkaistu 23.4.

Pelin  varusteohje on julkaistu 16.5.

Kyseessä on historiallinen peli jossa käytetään mahdollisimman autenttisia, eli luonnonmateriaaleista tehtyjä, historiallisen mallien mukaisia, aidontuntuisia ja näköisiä sekä käytännössä toimivia vaatteita ja varusteita. Modifioidut ja sovelletut muiden aikakausien historianelävöitysvarusteet ovat monessa tapauksessa täysin riittäviä, mutta esimerkiksi modernit vaatteet tai fantasiavarusteet eivät.

Jos omistat valmiiksi sopivia varusteita, kannattaa niistä mainita ilmoittautumisen yhteydessä, kuten myös omasta valmiudestasi valmistaa, ostaa tai lainata vaatteita peliä varten. Samoin on hyvä kertoa, haluaisitko mieluummin sellaisen hahmon jonka edellyttämät varusteet sinulla jo on, vai olisitko avoin myös tekemään kokonaan uuden vaateparren tätä peliä varten.

Ilmoittautuessa voit kertoa haluavasi vuokrata pelinjohdolta vaatetuksen peliin hintaan 20 euroa. Tämä tarkoittaa päällysvaatteita eli päähinettä, takkia ja housuja tai hametta. Vuokraus ei sisällä aluspaitaa, jalkineita tai astaloita, mutta näitä on helpompi soveltaa tai saada lainaksi. Pelinjohto voi auttaa myös näiden lainaamisessa. Vuokravaatteita on tarjolla rajoitettu määrä.

Järjestämme pelin historialliseen taustaan ja pukeutumiseen liittyvää puheohjelmaa ja pukeutumisopastusta sunnuntaina 26.4. ja 17.5.2020 Helsingissä. Lisäksi keväällä julkaistaan pidempi pelin vaatetusartikkeli.